s

WordPress database error: [Table 'kadriveseli.wp_users' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_users WHERE ID = '1'

 

WordPress database error: [Table 'kadriveseli.wp_users' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_users WHERE ID = '1'

Të dashur qytetarë,

Kam filluar turin tim të dytë të dëgjimit, për t’u takuar me ekspertë nga Kosova dhe ekspertë ndërkombëtarë, përkitazi me temat e ngritura nga të gjithë ju gjatë takimeve që kishim në turin e dëgjimit.

Ju ftoj të gjithëve të më bashkoheni gjatë javëve në vijim, në këtë turne për zgjidhjen e problemeve të vendit tonë.

Më takoni personalisht gjithandej nëpër Kosovë, ose më dërgoni mesazhet tuaja këtu në faqen time. Unë do t’ju përgjigjem.

Falemnderit,
Kadri Veseli

KADRI VESELI ME EKSPERTË

KADRI VESELI ME EKSPERTË

KADRI VESELI ME QYTETARËT

KADRI VESELI ME QYTETARËT

Mitrovicë Prishtinë Ferizaj Gjilan Prizren Rahovec Skenderaj